ΕΛΛΗΝΙΚΑ | ENGLISH

Πρώην Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου

Τμήμα Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων

12/12/2018 | Τμήμα Δημοσίων & Διεθνών Σχέσεων

7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνολογίας Ζωικής Παραγωγής

ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ: 7th PHCTAP20193rd Announcement.pdf |

Το συνέδριο Τεχνολογίας Ζωικής Παραγωγής θεσπίστηκε και οργανώθηκε για πρώτη φορά από το Τμήμα Ζωικής Παραγωγής του ΤΕΙ Ηπείρου το έτος 2006 στην Άρτα και αποτελεί το τρίτο σημαντικότερο συνέδριο στο χώρο της Ζωικής Παραγωγής μετά το Κτηνιατρικό και το Συνέδριο της Ελληνικής Ζωοτεχνικής Εταιρίας.

Συμμετέχουν τα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, τα Τεχνολογικά Ιδρύματα, οι ερευνητικοί φορείς, είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και θα διεξαχθεί για 7η φορά την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου του 2019 στη Θεσσαλονίκη στο Συνεδριακό Κέντρο Ν. Γερμανός στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο ΗELEXPO κατά τη διάρκεια της Zootechnia 2019. Το Τμήμα Γεωπόνων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συμμετέχει στην Οργανωτική Επιτροπή και στην Επιστημονική Επιτροπή με 4 καθηγητές του και θα ανακοινώσει 5 εργασίες που αφορούν αποτελέσματα ερευνητικών του έργων.

Οι ερευνητικές ομάδες διερεύνησαν τη δράση καινοτόμων μιγμάτων αιθέριων ελαίων, προστατευμένων εκχυλισμάτων αρωματικών φυτών και προβιοτικών, όπως και χηλικών μορφών σιδήρου μέσω της χορήγησης τους στη τροφή στην αρχιτεκτονική του εντέρου, στη μικροβιακή χλωρίδα, στην υγεία και ανοσολογία των πτηνών, καθώς και τις βακτηριοστατικές τους δράσεις, όπως και την επίδρασή τους στην ποιότητα του ορνίθειου κρέατος.

Στις παρουσιάσεις συμμετέχουν οι καθηγητές του Τμήματος κ. Αθηνά Τζώρα, κ. Γιάννης Σκούφος, κ. Αναστάσιος Τσίνας, κ. Ελευθέριος Μπόνος, κ. Λάμπρος Χατζηζήσης, η κ. Ευαγγελία Γκούβα, ο κ. Αχιλλέας Χατζόπουλος, η κ. Χρυσούλα Βόιδαρου, η κ. Κωνσταντίνα Φώτου, ο κ. Γεώργιος Μαγκλάρας, ο κ. Αχιλλέας Καραμούτσιος, ο κ. Κωνσταντίνος Μίχας, και οι φοιτητές του Τμήματος Απόστολος Μπακόλας, Μιλτιάδης Παπαδάτος, Κωνσταντίνα Τσιάπαλη, Θεόδωρος Βρυώνης, Νίκη Γιουρέλη, Παναγιώτης Μπακατσέλος, Αθανάσιος Κυραμάρης, Αγγελική Σταύρου και Μιχάλης Σέργης.

Στο τέλος του Συνεδρίου θα υπάρξει στρογγυλό τραπέζι για τη χρήση εκχυλισμάτων αρωματικών φυτών στη ζωική παραγωγή και το ρόλο τους στην υγεία των ζώων.

Για όσους επιθυμούν προσκλήσεις παρακολούθησης του Συνεδρίου παρακαλούμε να απευθυνθούν στη Γραμματεία του Τμήματος Γεωπονίας, κ. Ευαγγελία Τσούμπα, τηλ. 2681050200, Κωστακιοί Άρτας και στο tegeo@teiep.gr

 

 

Δείτε στα ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΑ ΑΡΧΕΙΑ την Ανακοίνωση/Πρόσκληση του Συνεδρίου

back
ΣΧΟΛΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΝΤΥΠΑ Οδηγός Πρωτοετών Open Courses


Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου

ΠΡΩΗΝ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ

Πορεία στο χρόνο
Πρώην Πρύτανης
Πρώην Σύγκλητος
Πρώην Συμβούλιο
Νομοθεσία

ΣΧΟΛΕΣ ΤΜΗΜΑΤΑ

Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας
Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
Σχολή Καλλιτεχνικών Σπουδών
Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών

ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Προϋπολογισμοί Ιδρύματος
Εκτέλεση Προϋπολογισμών, Ισολογισμοί και Απολογισμοί Ιδρύματος
Εσωτερική Έκθεση Αυτοαξιολόγησης Ιδρύματος (2009-2014)
Επικαιροποίηση Έκθεσης Αυτοαξιολόγησης Ιδρύματος (Σεπ. 2014 - Φεβ. 2016)
Οδηγός Σπουδών Ιδρύματος
Οδηγός ERASMUS
Μητρώο εξωτερικών εμπειρογνωμόνων

ΧΡΗΣΙΜΑ

Φοιτητική μέριμνα
Ηλεκτρονική Βαθμολογία
Aνοιχτά Aκαδημαϊκά Mαθήματα
Ανακοινώσεις
Τηλ. Κατάλ. Μελών ΔΕΠ - ΕΔΙΠ - ΕΤΕΠ
Τηλ. Κατάλ. Διοικητικού Προσωπικού
Επικοινωνία


© 2013 | Επιμέλεια κειμένων: Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Κουτσούμπα Κ., Γιαννάκη Σ.

κατασκευή ιστοσελίδων iframe