ΕΛΛΗΝΙΚΑ | ENGLISH

Πρώην Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου

Τμήμα Προμηθειών και Περιουσίας

10/03/2016 | Τμήμα Προμηθειών και Περιουσίας

Ανακοίνωση διενέργειας κληρώσεων

Ανακοινώνεται ότι σύμφωνα με το Άρθρο 26 του Ν. 4024/2011, το ΤΕΙ Ηπείρου θα διενεργήσει δημόσια κλήρωση για τη συγκρότηση των παρακάτω Επιτροπών:

1. Συγκρότηση τριμελούς Επιτροπής για την αξιολόγηση των προσφορών του πρόχειρου διαγωνισμού για την απολύμανση-απεντόμωση-μυοκτονία για δύο εφαρμογές, όλων των κτιρίων του ΤΕΙ Ηπείρου στην Άρτα, στην Πρέβεζα και στα Ιωάννινα. Η επιτροπή θα οριστεί από προσωπικό του ΤΕΙ Ηπείρου που υπηρετεί με οποιαδήποτε σχέση εργασίας.

2. Συγκρότηση τριμελούς Επιτροπής για την αξιολόγηση των προσφορών του πρόχειρου διαγωνισμού για την προμήθεια φωτοαντιγραφικών μηχανημάτων ΤΕΙ Ηπείρου 2016. Η επιτροπή θα οριστεί από προσωπικό του ΤΕΙ Ηπείρου που υπηρετεί στην Άρτα.

3. Συγκρότηση τριμελούς Επιτροπής για την αξιολόγηση των προσφορών του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την προμήθεια επιστημονικών οργάνων μέτρησης ΤΕΙ Ηπείρου 2016. Η επιτροπή θα οριστεί από προσωπικό του ΤΕΙ Ηπείρου με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, ένας εκ των οποίων να είναι Γεωπόνος ΤΕ ή ΠΕ.

4. Συγκρότηση τριμελούς Επιτροπής για την αξιολόγηση των προσφορών του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για την εφαρμογή πιστοποίησης του Συστήματος Διαχείρισης και Διασφάλισης Ποιότητας σύμφωνα με το Διεθνές πρότυπο EN ISO 9001:2008. Η επιτροπή θα οριστεί από προσωπικό του ΤΕΙ Ηπείρου με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, ένας εκ των οποίων να είναι μέλος της ΜΟΔΙΠ.

5. Συγκρότηση τριμελούς Επιτροπής για την αξιολόγηση των προσφορών του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για τη συντήρηση κλιματιστικών διαιρούμενου τύπου νημάτων διαιρούμενου τύπου (split) ΤΕΙ Ηπείρου 2016. Η επιτροπή θα οριστεί από προσωπικό του ΤΕΙ Ηπείρου με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, ένας εκ των οποίων να είναι Μηχανικός ΤΕ ή ΠΕ.

6. Συγκρότηση τριμελούς Επιτροπής για την αξιολόγηση των προσφορών του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για τη συντήρηση των εγκαταστάσεων κεντρικής θέρμανσης ΤΕΙ Ηπείρου 2016. Η επιτροπή θα οριστεί από προσωπικό του ΤΕΙ Ηπείρου με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, ένας εκ των οποίων να είναι Μηχανικός ΤΕ ή ΠΕ.

7. Συγκρότηση τριμελούς Επιτροπής για την αξιολόγηση των προσφορών του πρόχειρου μειοδοτικού διαγωνισμού για τη συντήρηση υγρομόνωσης κα προμήθεια μονωτικού υλικού στο κτίριο Β? Ηγουμενίτσας ΤΕΙ Ηπείρου 2016. Η επιτροπή θα οριστεί από προσωπικό του ΤΕΙ Ηπείρου με οποιαδήποτε σχέση εργασίας, ένας εκ των οποίων να είναι Μηχανικός ΤΕ ή ΠΕ.

Η διενέργεια της κλήρωσης θα γίνει την Τρίτη 15 Μαρτίου 2016 και ώρα 09:00 στο Διοικητήριο του ΤΕΙ Ηπείρου στην Άρτα.

back
ΣΧΟΛΕΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΕΥΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΧΡΗΣΙΜΑ ΕΝΤΥΠΑ Οδηγός Πρωτοετών Open Courses


Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Ηπείρου

ΠΡΩΗΝ ΤΕΙ ΗΠΕΙΡΟΥ

Πορεία στο χρόνο
Πρώην Πρύτανης
Πρώην Σύγκλητος
Πρώην Συμβούλιο
Νομοθεσία

ΣΧΟΛΕΣ ΤΜΗΜΑΤΑ

Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας
Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας
Σχολή Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής
Σχολή Καλλιτεχνικών Σπουδών
Σχολή Τεχνολογικών Εφαρμογών

ΑΝΟΙΚΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Προϋπολογισμοί Ιδρύματος
Εκτέλεση Προϋπολογισμών, Ισολογισμοί και Απολογισμοί Ιδρύματος
Εσωτερική Έκθεση Αυτοαξιολόγησης Ιδρύματος (2009-2014)
Επικαιροποίηση Έκθεσης Αυτοαξιολόγησης Ιδρύματος (Σεπ. 2014 - Φεβ. 2016)
Οδηγός Σπουδών Ιδρύματος
Οδηγός ERASMUS
Μητρώο εξωτερικών εμπειρογνωμόνων

ΧΡΗΣΙΜΑ

Φοιτητική μέριμνα
Ηλεκτρονική Βαθμολογία
Aνοιχτά Aκαδημαϊκά Mαθήματα
Ανακοινώσεις
Τηλ. Κατάλ. Μελών ΔΕΠ - ΕΔΙΠ - ΕΤΕΠ
Τηλ. Κατάλ. Διοικητικού Προσωπικού
Επικοινωνία


© 2013 | Επιμέλεια κειμένων: Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Κουτσούμπα Κ., Γιαννάκη Σ.

κατασκευή ιστοσελίδων iframe